Adres: Vinkenlaan 22, 2161 DZ Lisse

Tel: 06 304 13 574

Neem contact op

Marketing en communicatie

De diensten van Doortastend vallen onder de noemer Marketing en Communicatie (Marcom). Een containerbegrip waar u niet direct veel wijzer van wordt. Van sales tot advertising, van ontwerpen tot online marketing; allemaal Marcom. In de loop van de tijd heb ik ontdekt waar mijn kracht ligt en waar ik u het beste mee kan ondersteunen. Vandaar dat ik mij met Doortastend focus op:

  • Evenementen
  • Joint Promotion
  • Public Relations

Van A tot Z

Van brainstorm tot koffiebekertjes bestellen, van draaiboek tot inrichting van een stand, van onderhandelen met toeleveranciers tot ontvangst van de gasten, van persbericht en social media tot bestellen van drukwerk. De combinatie van hoofd en handen, van praten en doen is mij op het lijf geschreven. Doortastend zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Zo kunnen mijn opdrachtgevers zich vooral bezighouden met hún klanten en relaties. Bij (te) grote evenementen werk ik regelmatig samen met andere organisators/eventmanagers. Dus u kunt mij de regie van A tot Z geven, of deelprojecten/verantwoordelijkheden. 

Regionale ondernemers

De dienstverlening van Doortastend richt zich op versterking van ondernemers in de regio Lisse en Teylingen. Van MKB tot horeca, van winkeliersverenigingen tot ‘losse’ winkeliers. Verschillende bedrijven, met eenzelfde belang; zorgen dat hun bedrijf zo goed mogelijk presteert. Als het gaat om de eigen producten en dienstverlening, dan weten de meeste ondernemers wel hoe te handelen en de prestaties te verbeteren. Als het gaat om het vieren van successen, het promoten van de eigen business of het organiseren van publieksevents, dan wordt het lastig. Logisch ook. Mijn ‘gesneden koek’ is voor u zeker geen ‘appeltje-eitje’. 

Succes

Uw succes is mijn brandstof. Door uitstekende voorbereiding vanaf de eerste briefing zorg ik ervoor dat we uw doel bereiken. En liefst overtreffen. Wilt u weten wat Doortastend voor u kan doen? Neem contact op, ik praat u graag bij. En ik ben natuurlijk heel benieuwd waar u naar op zoekt bent. Spreken we elkaar binnenkort?

 

Vragen of meer informatie

Meer weten? Bel 06 304 13 574 of stuur een e-mail om een afspraak te maken voor een inspirerend en vrijblijvend kennismakingsgesprek. U kunt ook het contactformulier invullen.