Adres: Vinkenlaan 22, 2161 DZ Lisse

Tel: 06 304 13 574

Neem contact op

PR, Public Relations; alles draait om de relatie

Bij PR denken mensen vaak aan publieksvoorlichting, terwijl dat slechts een onderdeel is van Public Relations. Alles draait om het onderhouden van de relatie tussen publiek  en een bedrijf, persoon, liefdadigheidsinstelling, etc.

Goede naam

Naamsbekendheid, imago, reputatie, merkidentiteit; kernwoorden die onlosmakelijk verbonden zijn aan Public Relations. PR richt zich niet direct op stimuleren van sales, maar op het ‘verkopen’ van de goede naam en naamsbekendheid. Dus op het beeld wat het publiek heeft van een merk, bedrijf of persoon. Onder publiek verstaan we in dit geval iedereen die in aanraking komt met dat beeld. Dus klanten, lezers, bezoekers, potentiele klanten, fans, relaties, etc.


Doortastend in PR

In de regio Teylingen, Lisse verzorgt Doortastend de PR voor verschillende personen en bedrijven. Van contact met de pers tot social media. Wilt u weten hoe we uw imago en goede naam kunnen ‘neerzetten’ binnen én buiten de regio? Neem contact op, dan bespreken we dat bij een kop koffie: 06 30 41 35 74. Mailen kan ook: info@doortastend.com