Adres: Vinkenlaan 22, 2161 DZ Lisse

Tel: 06 304 13 574

Neem contact op

Portfolio van Doortastend

Op deze pagina staat een overzicht van mijn meest recente opdrachten en opdrachtgevers. Op Facebook vindt u een actueel overzicht van mijn activiteiten en bijbehorend fotomateriaal.

Vragen of opmerkingen? Een event of PR-vraag waar Doortastend u bij kan helpen? Neem direct contact op, dan bespreken we de mogelijkheden.

 

  • Alle
  • Evenementen
  • Joint promotion
  • Public relations

Teylingen Ondernemers Vereniging (Sassenheim)

Gezellig nieuwe kerstactiviteit bedacht in Sassenheim i.s.m. Oranje Vereniging Sassenheim; de kerstlampionnenoptocht. Doel was om meer mensen tijdens de koopavond op het dorp te krijgen.


Lees verder

EE Care

Juni 2016 bestond EE Care -energie intermediair in Voorhout- 15 jaar. Dit jubileum vierden zij met collega’s en relaties in een informele setting op landgoed Tespelduyn. Doortastend heeft dit relatie-event van A tot Z georganiseerd.

Lees verder

Harbour Concert Sassenheim

De organisatie (Rotary Sassenheim en Brasserie Hemels) ondersteund met de praktische uitvoering, waaronder het veiligheidsaspect (EHBO en beveiliging). Tevens centraal aanspreekpunt voor Rotary Sassenheim en Brasserie Hemels.

Lees verder

Horecaplein ‘t Vierkant

Koningsfeest Lisse op 27 april, van A tot Z geregeld. Aanspreekpunt voor alle betrokken partijen, zoals beveiliging, EHBO, muzikanten, horeca mensen, Oranje Vereniging, politie, toiletvoorzieningen, vrijwilligers muntenhokken. Maar liefst 2500 mensen hebben het event bezocht.

Lees verder

Jacoba van Beierenhof

Verantwoordelijk voor alle evenementen in winkelcentrum Jacoba van Beierenhof in Voorhout. In opdracht van de winkeliersvereniging bedenk en organiseer ik ludieke Moederdag-, Vaderdag-, Sinterklaas- en Kerstactiviteiten. Tevens verzorg ik de content op de Facebookpagina.

Lees verder

Voorhavenkwartier

Verantwoordelijk voor alle evenementen op het Voorhavenkwartier in Sassenheim. In opdracht van de winkeliersvereniging bedenk en organiseer ik de HerfstFair en LenteFair, Kinderfestijn, Vaderdagactie en de Kerst winactie. Tevens verzorg ik de content op de Facebookpagina.

Lees verder

Wijn op het Plein

Organisator én eventmanager. Het Voorhavenkwartier (plein achter Brasserie Hemels in Sassenheim) was veranderd in een unieke wijn & spijs proeverij. Met meer dan 50 wijnen uit diverse landen, bitterballen, BBQ-gerechten, muziek, gezellige terrasjes en een kinderhoek. Meer dan 500 mensen hebben deze 1e editie genoten van een gezellige dag.

Lees verder
Joint promotion voor supermarkt Plus van Dijk

Plus van Dijk

Samenwerkingen opgetuigd en uitgewerkt met o.a. Cheers (Win gratis Summer Garden Festival entreekaarten), De KoffieMeulen (KoffieMeulen melanges verkopen in de supermarkt) en Schulte Fixet Voorhout (December actie; ‘Spaar voor vuurwerk korting’).Lees verder

Auteur Geeri Bakker

Ondersteuning van deze Teylingse auteur met lokale PR- werkzaamheden voor haar boeken ‘Glamour en glory van een stewardess@work’ en ‘Mette meets the World’.

Lees verder

DNP IMS Netherlands BV

Personeelsuitje georganiseerd in het kader van het 5-jarig bestaan. Organisatie van A tot Z.

Lees verder

Shoeby Sassenheim

Modeshow georganiseerd in samenwerking met Shoeby Sassenheim. Organisatie van A tot Z.

Lees verder

Van Vliet Catering

PR-werkzaamheden voor Wim en Jacquelien van Vliet en social media content.

Lees verder

Bloemenatelier Capri

Lokale PR-werkzaamheden voor eigenaren Pieter en Esther van Waardenburg.

Lees verder

Have Fun Events

Ondersteuning van Rik Kentie met PR-werkzaamheden en social media content.

Lees verder

Doortastend verzorgt bovendien de pr, communicatie, marketing en evenementen voor winkeliersvereniging RAAK (Roelofarendsveen), SassemBourg Meijer Bouw, W-ij, Personal Touch Travel reisadviseur Lisa Ouwerkerk, Stylish Image, De Loft Lisse, Brasserie Hemels (Sassenheim/Lisse), Grand Café Graaf Jan (Sassenheim)  Pitch Makelaars (Voorhout), Van Nieuwkoop (Sassenheim), Camping Soleil Levant (Frankrijk) en Van Leeuwen Verhuizingen (Sassenheim).